Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bérlés szabályai

Társasjátékaink szinte minden tagja kártyavédővel van ellátva, hogy a lehető legjobb minőséget és játékélményt nyújtsa bérlőink számára. Játékainkat minden bérlés után fertőtlenítjük, hogy megóvjuk ügyfeleink egészségét.

Fontos!

A bérlés szolgáltatásunk csak Szegeden vehető igénybe!

●        Szállítás összege: 

Ingyenes: Űrhajós utcai személyes átvétel

500 Ft :Szegeden a nagykörúton belül és Tarjánban

900 Ft: A  száraz töltésen belül és Újszegeden

1.500 Ft : Szeged külterület( Kiskundorozsma, Baktó, Baktói kiskertek,Petőfitelep, Új Petőfitelep,Tápé, Szentmihálytelek ,Kecskés István-telep, Béketelep, Gyálarét, Klebelsberg-telep, Tompasziget,)

A szállítási díjat csak a kiszállításkor kell megfizetni. A bérelt játékokat azon a címen vesszük vissza amire kiszállítottuk, ha csak egyéb kölcsönös megegyezés nem született.

 

●        A házhozszállítás időpontjai:

-          Minden hétköznap:                  16:00 - 20:00

-          Szombat , Vasárnap:               09:30 -12:00

A bérelni kívánt  játékokat legkésőbb a bérlést igénylése utáni napon vagy egyéb egyeztetett időpontban tudjuk kiszállítani. 

 

  •   Kaució:

Minden játéknál egyedien határoztuk meg, amit a játék oldalán ki is írtunk.Itt figyelembe vettük a játék állapotát és az is , hogy esetleg limitált kiadás-e.

-          A bérléssel Bizalompontokat szerezhetsz, amiket minden épségben vissza adott játékért adunk. Minden                     100 Forint után 1 bizalom pontot szerezhetsz.

-          501 bizalom pontnál a kaució már csak a fele lesz.

-          Ha elérted 1.000 bizalom pontot már nem kell kauciót fizetned.

-          Ezt nem havonta gyűlik, hanem folyamatosan és nem évül el!

 

Előjegyzés: Ha egy játék pillanatnyilag másnál van, előjegyzést tehetsz, így amint visszaérkezik hozzánk, értesítünk.

Csak regisztrációt követően bérelhetsz!

Átvételkor egy bérlési szerződést kell aláírnod. Enélkül nem bérelhetsz.

- Játék sérülése: Tudjuk, egy játék során megesnek balesetek, minden ilyen esetben elbíráljuk, hogy az adott játék mennyire sérült. Ha a sérülés minimális és a játék ettől még játszható és élvezhető, akkor nem történt semmi gond☺. Ha a játék eléggé megsérült, esztétikailag feltűnő, de a játék még játszható, akkor választhatsz, hogy megveszed az adott játékot a webshop-os árának 95%-os árán, vagy nem veszed meg, de a sérülés miatt kifizeted a játék webshop-os  árának 50%. Ha a játék annyira megsérült, hogy már nem játszható akkor sajnos a játék  webshop-os árának 95% -ért  meg kell vásárolnod.  Elveszett alkatrészeknél is ezt alkalmazzuk.

Az általunk bérelhető játékok 90%-a kártyavédővel vannak ellátva. Ennek 2 oka van. Az első, hogy így segítünk nektek az esetleges balesetek folyamán keletkezett sérülésektől. A második , hogy mikor hozzád kerül egy játék minél inkább új hatása legyen, ezzel is elősegítve az igazi játékélményt.

- Minden bérlés maximum 1 hétre szól, de hamarabb is visszaadhatod, így a kaució is hamarabb visszakerül hozzád

- Hosszabbítás: A bérlést meghosszabbíthatod e-mailen maximum 2X és mindig a kiírt árát kell újra kifizetned.  Ezt 24 órával a vissza adás előttig teheted meg, ha utána szeretnél hosszabbítani, sajnos 1.000 ft felárat kell felszámolnunk érte. Itt is 1 hét a maximum, de hamarabb is visszaadhatod, így a kaució is hamarabb visszakerül hozzád.

- Megvétel: Ha annyira megtetszett a játék, hogy ezt meg is szeretnéd venni, akkor a bontottat a piaci ár 95% a-ért, ha újat szeretnél, akkor a webshopban lévő összegért megteheted.

- Bontott játékot megvenni csak akkor lehet, ha azok nem limitált kiadásúak.

- Ha a játékot nem szeretnéd vissza adni a kauciót megtartjuk.